Autor Wątek: W następnym odcinku  (Przeczytany 62431 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
Odp: W następnym odcinku
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 21, 2012, 09:46:38 »
Jak, no ja pytam się: JAK?! oni mogą zaczynać sezon od sprawy z Ewką? A ja myślałam, że ten wątek dobiegł już końca. Mam nadzieję, że po udawanej ciąży (której ciekawe jaki będzie powód) Błażej definitywnie kopnie Ewkę wiadomo gdzie. Tylko dziwi mnie to, że Marek powie o tym Błażejowi...a tajemnica lekarska? A zasady przyjaźni? Czyżby Żukowskiego to wszystko nie obowiązywało? smilie_girl_289 Tak czy siak fajnie, że będzie Marek, bo może i Aneta gdzieś tam się pojawi w związku z tym.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 21, 2012, 11:32:39 »
Ech.. A ja myślałam, że jak przyjdę sobie ze szkoły to zobaczę jakieś fajne odcinki z A&M. A tu Wadlewo, Ewa, Wadlewo, Ewa + pijany Paweł.  smilie_girl_289 Nie zapomniałam oczywiście o tym, że mają nam pokazać dlaczego nie ma Anety na wiejskim ślubie. Wiecie co gdyby utrzymali taki schemat jak zawsze, bo nie wiem czy wiecie, ale zawsze było tak, że tydzień ich nie było, a potem następny byli. Czyli jeżeli byli w finałowym odcinku to dopiero na następny tydzień będą.
A w piątkowym odcinku jest zaginięcie Antoniego czyli Aneta będzie, więc Marek może też. Myślę, że pojawienie Kingi też będzie w następnym tygodniu. No i czekamy na zwiastun może tam będzie Aneta i Marek. Skoro o klinikę się rozchodzi to Aneta powinna być.  smilie_girl_349

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 21, 2012, 11:45:26 »
Na pewno będą, bo będzie Antek (a obydwoje są jego przyjaciółmi, więc na pewno będą go wspierali), zaginięcie dziadka Marysi, potem Kinga...tylko ciekawe na ile będą razem, a na ile osobno, jak to już często bywało ;)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 21, 2012, 18:04:10 »
Kradzież w domu Grażyny Weksler? Jasne, ten Dragon to jednak strasznie naiwny jest. Radek przyjaźni się z Sabiną i miałby okraść dom jej matki? Taaa... Głupie zagranie.

Generalnie to nic ciekawego. Wadlewo i śluby w ogóle mnie nie obchodzą, a jakieś 3/4 streszczenia jest na tym zbudowane, udawana ciąża Ewy już bardziej, ale nic fascynującego i pijany Paweł - odgrzewany kotlecik ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 21, 2012, 18:09:27 »
A ja tak sobie teraz pomyślałam, że Radek ostrzeże Sabinę, ona Grażynę i jakoś zapobiegną temu włamaniu? Dodatkowo pomyślałam, że może dzięki tej że tak powiem wspólnej sprawie Radek jakoś na nowo zbliżyłby się do Sabiny? I może z czasem ponownie by się zeszli, chociaż nie wiem czy to jeszcze jest realne.

Co do Wadlewa to nuuuuda. Najpierw ojciec Bartka przystawiał się do Malwiny, teraz matka Bartka będzie przystawiała się do Wojtka, no bez przesady... I gdyby ktoś nie pamiętał to kiedyś Malwina startowała do Bartka, żenada!  smilie_girl_141

I jestem w trakcie nadrabiania ostatnich odcinków, ale jeszcze nie dotarłam do końca, mógłby mi ktoś powiedzieć jak zakończyła się sprawa z Radkiem i Jowitą? Są razem, rozstali się czy jak?

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 22, 2012, 13:19:09 »
Tak sobie zapowiada się ten początek sezonu. Nie narzekajcie aż tak bardzo. Wiadomo, że serial musi się znów stopniowo rozkręcić po przerwie. Czy rok temu o tej porze też było ciekawie? Nie... Pamiętam, że mieliśmy sceny z Anką i Pawłem na ściance wspinaczkowej, wyjazd w góry Królów i Grażyny (wątek raczej komediowy) oraz Wadlewo (sprawa Patryk/Iwona/Mirek), więc też nie było za ciekawie...

Najbardziej nie podoba mi się wątek ciąży Ewy. Nie lubię tej postaci, jest strasznie irytująca i zbędna w serialu. O ślubach w Wadlewie wiemy już niemal wszystko, więc nikogo to nie ciekawi. Powrót Dragona nie musi być wcale taki zły. Nie wiem czemu tak nie lubicie czarnych charakterów jak np. Dragon, Jowita, Igor? Potrzebne są takie postaci w serialu, inaczej byłoby zbyt sielankowo. Na razie najbardziej mnie ciekawi chyba wątek zaginięcia Antoniego, bo to pierwszy wątek z tą postacią od kilku lat. Liczę na wiele fajnych scen Marysia/Hubert w związku z tym. A tak poza tym to czekam z niecierpliwością na powrót Kingi i Adama, pojawienie się Roberta z Olą (podobno Robert ma znów wzdychać do Kingi), jakiś wątek dla Artura koniecznie (bo chłopak się marnuje od czasu powrotu), no i na nowe postaci jak Oskar, czy Szymon. :) Ja wierzę w bogatą wyobraźnię scenarzystów. Rzadko kiedy nudziłem się przez te ponad 1500 odcinków. ;)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 22, 2012, 14:41:23 »
A ja tak sobie teraz pomyślałam, że Radek ostrzeże Sabinę, ona Grażynę i jakoś zapobiegną temu włamaniu? Dodatkowo pomyślałam, że może dzięki tej że tak powiem wspólnej sprawie Radek jakoś na nowo zbliżyłby się do Sabiny? I może z czasem ponownie by się zeszli, chociaż nie wiem czy to jeszcze jest realne.
Mmmm, to by mi sie podobało :) Aczkolwiek nie wiem czy ostrzeżenie przed Dragonem to jakiś wielki wyczyn, żeby Sabina z wdzięczności miała przed nim padać na kolana  8) Jest jej przyjacielem, więc to jakby oczywiste, że tak postąpi i nie wiem cz to jakoś ich zbliży, ale fajnie by było... :)

Co do Jowity i Radka.. Dżizas,zagięłaś mnie. Właściwie nie jestem pewna... Wiem, że byli ze sobą na zasadzie wolnego związku bez zobowiązań, Radek udawał, że mu się to podoba, choć tak naprawdę z prawdą to nie ma nic wspólnego, ale ostatecznie chyba ze sobą są, bo coś mi się kojarzy, że nie podobał mi się rozwój tego wątku... ALE nie dam sobie ręki uciąć, bo mi się już wszystko miesza  smilie_girl_356

Nie wiem czemu tak nie lubicie czarnych charakterów jak np. Dragon, Jowita, Igor? Potrzebne są takie postaci w serialu, inaczej byłoby zbyt sielankowo. Na razie najbardziej mnie ciekawi chyba wątek zaginięcia Antoniego, bo to pierwszy wątek z tą postacią od kilku lat. Liczę na wiele fajnych scen Marysia/Hubert w związku z tym. A tak poza tym to czekam z niecierpliwością na powrót Kingi i Adama, pojawienie się Roberta z Olą (podobno Robert ma znów wzdychać do Kingi), jakiś wątek dla Artura koniecznie (bo chłopak się marnuje od czasu powrotu), no i na nowe postaci jak Oskar, czy Szymon. :) Ja wierzę w bogatą wyobraźnię scenarzystów. Rzadko kiedy nudziłem się przez te ponad 1500 odcinków. ;)
E tam, Jowity nie lubię, bo mi zepsuła związek Radka i Sabiny. Dragon mi jest obojętny, uważam tylko, że na siłę go wprowadzają, bo nie wierzę, że on jest tak naiwny, o czym pisałam wcześniej. A Igora akurat lubię. Może "lubię" to złe słowo, ale cieszę się, że zamierzają rozkręcić jego wątek, bo wydaje się dość ciekawy ;)

Poza tym, czekam na te same sceny co Ty, aczkolwiek wzdychanie Roberta do Kingi... Robeeeert, Ola czeka!
A nowe postacie to zawsze fajna sprawa, więc też na plus :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 22, 2012, 17:40:13 »
Mmmm, to by mi sie podobało :) Aczkolwiek nie wiem czy ostrzeżenie przed Dragonem to jakiś wielki wyczyn, żeby Sabina z wdzięczności miała przed nim padać na kolana  8) Jest jej przyjacielem, więc to jakby oczywiste, że tak postąpi i nie wiem cz to jakoś ich zbliży, ale fajnie by było... :)
Owszem to nie powód aby padać przed nim na kolanach, ale jednak liczę na jakiś cudowne połączenie tej dwójki bo bardzo ich lubiłam razem. A teraz Jowita? Igor? Bleee! Jowita to postać, która raz niemiłosiernie mnie denerwuje, na którą nie mogę patrzeć a jednocześnie mi się podoba, podoba mi się jej zadziorność, gdyby nie rozbiła jednego z moich ulubionych związków to nadal bym ją lubiła, a tak kiszka.
Igora nie lubię za całokształt, za Nożownika, za bicie Izabeli i co najważniejsze nie lubię aktora, który wciela się w tą postać, a więc to głównie od mnie odstrasza, no ale nic nie poradzę, ze taka już jestem.  :th_girl_haha: Liczę, że nie będzie z Sabiną, o!

Co do Jowity i Radka.. Dżizas,zagięłaś mnie. Właściwie nie jestem pewna... Wiem, że byli ze sobą na zasadzie wolnego związku bez zobowiązań, Radek udawał, że mu się to podoba, choć tak naprawdę z prawdą to nie ma nic wspólnego, ale ostatecznie chyba ze sobą są, bo coś mi się kojarzy, że nie podobał mi się rozwój tego wątku... ALE nie dam sobie ręki uciąć, bo mi się już wszystko miesza  smilie_girl_356
Eeeeeeeeee to feeee! Nie podoba mi się to, nic a nic! Liczyłam, że się rozstaną, że jednak nic z tego nie będzie, a tu taki klops? Jałć, o czym Ci scenarzyści myślą ja się pytam?!

aczkolwiek wzdychanie Roberta do Kingi... Robeeeert, Ola czeka!
Dokładnie! Po ich pocałunku i w ogóle prawie wcale się nie pojawiali, no może w dwóch scenach - jedna podczas robienia perfum, a druga w mieszkaniu Żukowskich jak się buziaczkowali i przyłapała ich Aneta (swoją drogą genialna scena)  smilie_girl_101 Kinga ma Adama, mają dziecko i jest okej! Ola ma Roberta, nie mają dziecka i też jest okej!  :th_girl_haha:

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 22, 2012, 17:54:38 »
Nie zmienia to wszystko faktu, że Robert dużo bardziej pasuje do Kingi, niż Adam, i ja dawniej byłem stanowczo za parą Kinga/Robert. Jednak fajnie, że życie Kingi się w końcu ustabilizowało. Adam nie jest wcale taki najgorszy. Ciekawe czy wezmą za jakiś czas ślub.

Ja tam Igora i Jowitę lubię. Jowita jest całkiem ładna i właśnie podoba mi się ta jej zadziorność. Lubię aktora, który gra Igora. Uważam, że ma bardzo ciekawy głos i jest jakiś taki charyzmatyczny. Liczę na to, że jego wątek będzie się rozwijał. Ta postać wcale nie jest taka czarna, co pokazał wątek z bronieniem Błażeja oraz wprowadzenie kogoś gorszego od niego, czyli jego ojca.

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpień 26, 2012, 22:34:32 »
Już jutro zaczyna się pierwsza miłość, co prawda powtórki, ale i tak będę oglądać. Muszę się wprawić i zacząć na nowo mieć jeszcze większą manię niż teraz. A, jeszcze jedna rzecz, co prawda nie dotyczy serialu, ale może niektórych zainteresować: od jutra o 17:00 na tv4 będzie leciał nowy serial, pt.,, Ukryta miłość''. Z tego co czytałam, to może być ciekawy :-)

Anula po pierwsze to nie jest ten temat, w którym powinny znajdować się posty dotyczące tego, że zaczynasz oglądać powtórki, a po drugie to jest dział Pierwszej miłości a o nowym serialu możesz poinformować chociażby w Rozmowach przy kawie, a nie tutaj. Na przyszłość proszę pamiętaj o tym.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 26, 2012, 22:40:15 wysłana przez Klaudia »
Anula :)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 27, 2012, 19:20:35 »
W świecie seriali również były 4 streszczenia.  :D Troszkę, krótkie, ale coś tam zawsze jest.

1540
Ewa potwierdza, że zamierza oskarżyć Turczyka o naruszenie etyki lekarskiej. Marysia i Jan bezskutecznie poszukują Antoniego. Tymczasem Izabela nadal rozważa propozycję Grażyny.

1541
Marysia coraz troskliwiej znosi zaginięcie dziadka. Z pomocą Huberta rozwiesza w całym mieście ogłoszenia ze zdjęciem Antoniego.

1542
Dragon zabiera Patrycję na Wyspę Słodową. Mirka jest pod wrażeniem nowego chłopaka koleżanki. Daga dostaje listy od firmy windykacyjnej. Okazuje się, że ktoś zaciągnął kredyt na jej nazwisko, wykorzystując dowód osobisty, który niedawno zgubiła.

1543
Jagna zaprasza Wojtka na schadzkę nad rzeką. Następnie oznajmia Bartkowi, że zamierza przeprowadzić się do Wadlewa. Daga udaje się po poradę prawną do Igora.

O nie kolejna postać we Wadlewie.  <olaboga>
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 11:17:26 wysłana przez Klaudia »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 27, 2012, 20:09:44 »
Jaka? :D Jeśli chodzi Tobie o Jagnę, to przecież ona jest mamą Bartka i z tego co mi wiadomo, przyjechała tylko na ślub swojego syna z Emilką. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 27, 2012, 20:12:54 »
Donia, wystarczy przeczytać uważnie  :)

1543
Jagna zaprasza Wojtka na schadzkę nad rzeką. Następnie oznajmia Bartkowi, że zamierza przeprowadzić się do Wadlewa. Daga udaje się po poradę prawną do Igora.

Jaka? :D Jeśli chodzi Tobie o Jagnę, to przecież ona jest mamą Bartka i z tego co mi wiadomo, przyjechała tylko na ślub swojego syna z Emilką. ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 27, 2012, 21:15:19 »
Uuups, nie zauważyłam tego fragmentu ;)

Jeśli to okaże się prawdą i Jagna przeprowadzi się do Wadlewa to dziękuję bardzo. Czy scenarzyści nie mogą wymyślić czegoś ciekawszego tylko wiecznie to nudne Wadlewo? Bez komentarza ;)

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 29, 2012, 14:46:56 »

Co do tych streszczeń to cieszy mnie pojawienie się Igora w nowej serii. :D Liczę na ciekawy rozwój jego wątku z ojcem oraz Sabiną. I naprawdę liczę też na pojawienie się Jowity. Ktoś pytał w innym temacie o to jak zakończył się przed wakacjami jej wątek z Radkiem. Widziałem wczoraj powtórkę chyba ostatniego odcinka z Jowitą przed wakacjami i było tam o tym, że Jowita i Radek zdali sobie sprawę z tego, że się w sobie zakochują. Jowita przyznała Radkowi, że czuje coś do niego, ale nie chce ranić ani jego, ani być zraniona. Radek namawiał ją do tego by przestała się o cokolwiek martwić i z nim spróbowała, ale ona wyszła mówiąc, żeby się z nią więcej nie kontaktował. Radek po jej wyjściu był jednak uśmiechnięty, więc wygląda na to, że ma nadal nadzieję na coś więcej. ;)