Justek nigdy się nie nauczysz chodzić jeżeli nie spróbujesz, ja na początku chodziłam strasznie dziwnie tak powoli i w ogóle, ale zaczęłam nakładać je w domu, nawet jak szłam z pieskiem na spacer czy z chrześniakiem to szłam bardzo pomalutku i się nauczyłam, trzeba tylko chodzić i jeszcze raz chodzić

Klaudia, nieźle! Musisz mieć ładne, długie nogi! Pozazdrościć! ^^
Długie to ja mam, ale czy ładne to nie wiem

a dwa, że mam grubsze kostki, szczególnie jedną (którą miałam podwójnie złamaną) i do sukienek/spódnic nie powinnam nosić takich butów, bo wtedy wyglądam jeszcze gorzej. 
A może spróbuj kupić sobie takie na paseczek? Może być na szerszy i wtedy wydaje mi się, że nie będzie widać tych grubszych kostek.
Edi piątka!

Klaudia, zazdroszczę Ci tego, że masz to gdzieś, że ktoś jest od ciebie o tyle niższy. Ja mam tylko centymetr więcej wzrostu od Ciebie... Nie wiem, może kiedyś się przełamie. Kupiłam sobie w tamtym roku buty 9 cm, ale jeszcze ani raz nie wyszłam w nich
Stoją w szafie i ładnie wyglądają
Jak je założę, to czuję się jak wieża 
Daj spokój, moim zdaniem mamy dobry wzrost a teraz nie ukrywajmy więcej jest osób która ma zaledwie 150cm więc to ich problem, że są tacy malutcy, a my powinnyśmy się cieszyć i szczycić tym, że jesteśmy taaaakie duże, lepiej wszystko widzimy!