Autor Wątek: Laura Samojłowicz  (Przeczytany 57863 razy)

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
Odp: Laura Samojłowicz
« Odpowiedź #75 dnia: Lipiec 13, 2012, 21:39:59 »
Pafcio  smilie_girl_101 smilie_girl_101 smilie_girl_101

P: A Ty co tutaj robisz bladym świtem?
M: A jakbym powiedziała, że stęskniłam się za własnym szefem. Uwierzysz?
P: To znaczy, że idziesz w dobrym kierunku  :th_0girl_curtsey: :th_0girl_curtsey:

I tutaj też jest już zupełnie inaczej :D Majka wdrążyła się w całe towarzystwo :D Zaprzyjaźniła z Kingą, Piotrkiem :D
Jest zdecydowanie bardziej pewna siebie, taka wesoła, już mniej zagubiona :) Znalazła przyjaciół i od razu widać, że jest szczęśliwsza :D

No i nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że Maja od samego początku miała specjalne względy u szefa :D Oj poluuubił ją, polubił :D

I jak się wydało, że Jej ojciec stał za tymi wszystkimi kontrolami  :o

I poootem :D
M: Paweł, jesteś wspaniałym facetem!  smilie_girl_064
I ten buziak, który Pawła chyba totalnie ogłupił  smilie_girl_101

Genialny odcinek!

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #76 dnia: Lipiec 13, 2012, 21:43:27 »

"- Cześć szefie." do Pawła  smilie_girl_299

- A jakbym powiedziała, że stęskniłam się za swoim szefem?  smilie_girl_301 Urocze! I te jej uśmiechy, spojrzenia!

I znowu Paweł jako rycerz broniący Majki  smilie_girl_299
- Paweł jesteś wspaniałym facetem. i buuuuzi! Oj urocze to! Uwielbiam ten moment! Oj, relacje coraz bardziej bardziej wychodzą
I ten buziak, który Pawła chyba totalnie ogłupił  smilie_girl_101
Tak! Majka się uroczo speszyła, a Paweł też kompletnie nie wiedział co zrobić. Widać, że jednak próbuje się bronić przed czymś nowym.

Offline Pat.

• Laurkowi
« Odpowiedź #77 dnia: Lipiec 13, 2012, 21:52:25 »
"Paweł jesteś wspaniałym facetem" i buziak  smilie_girl_321
Uroooczo! smilie_girl_159

P: A Ty co tutaj robisz bladym świtem?
M: A jakbym powiedziała, że stęskniłam się za własnym szefem. Uwierzysz?
P: To znaczy, że idziesz w dobrym kierunku  :th_0girl_curtsey: :th_0girl_curtsey:

I tutaj też jest już zupełnie inaczej :D Majka wdrążyła się w całe towarzystwo :D Zaprzyjaźniła z Kingą, Piotrkiem :D
Jest zdecydowanie bardziej pewna siebie, taka wesoła, już mniej zagubiona :) Znalazła przyjaciół i od razu widać, że jest szczęśliwsza :D

O taak! To już zupełnie inna Majka! Tata, może i chciał dla niej dobrze, ale trzymał ją w takiej złotej klatce. Bez bliższych znajomych, przyjaciół. Z dala od jakiegoś życia towarzyskiego. A tutaj widać, że odżyła. Częściej się uśmiechaj, jest szczęśliwa.  <mruga>

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #78 dnia: Lipiec 13, 2012, 22:21:47 »
W ciągu kilku odcinków zdążyła przejść taką metamorfozę, że łoł  :th_0girl_dance: Żeby z przestraszonej, niepewnej i zagubionej dziewczynki stała się uśmiechniętą, szczęśliwą i pełną życia dziewczyną wystarczyło wypuścić ją po prostu do ludzi :D Dać więcej swobody, obdarzyć zaufaniem. Strasznie szkoda, że jej ojciec nie potrafił tego zrozumieć. No ale tak czy inaczej - poradziła sobie! I pomimo tego, że się zmieniła, nabrała pewności siebie... Nadal pozostaje taka urocza :D Pozytywna! Pojawia się na ekranie i wywołuje uśmiech na twarzy :D

Oni się obydwoje bronili na początku :D Tzn. Paweł bardziej - bo on wiedział, co może z tego wszystkiego wyjść :D Miał już jakieś doświadczenie... A Maja jak sama mówiła, nigdy nie była zakochana - i dla niej to było takie nowe :) Bosko się na to wszystko patrzy! Jak ją do niego ciągnie, jak np. przy tym buziaku - taki odruch, którego nie hamuje pomimo tego, że później jest zawstydzona, uroczo speszona :D
Początki pięknego uczucia są zawsze piękne, ale w ich przypadku... To jest już w ogóle mega uroczo :D

Aż nie mogę się doczekać kolejnych scenek  smilie_girl_124

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #79 dnia: Lipiec 13, 2012, 23:05:04 »
Teraz 591

Przeważnie nazywam odcinki nie numerami, a jakimiś charakterystycznymi motywami, tekstami. Ten dla mnie to akurat "żółty sweterek"  :laie_67:

Pani Jadzia to też przeszła niezłą metamorfozę później :laie_67: Tutaj "cerber" stojący na straży, a później po pogrzebie ojca Mai, martwiła się o nią, cieszyła się, że Paweł się nią zajmuje.

Ooo! Spółki! Przez ten moment miałam potem niezłą radochę na przedsiębiorczości  :laie_67:

I teraz ten moment kiedy Paweł zasnął! Uwielbiam to! Od razu widać, że ze strony Majki coś się rodzi. Nawet jeśli nie do końca się do tego przyznaje.
I jak słodko się potem w siebie wtulili! Urooocze!  smilie_girl_301

W ciągu kilku odcinków zdążyła przejść taką metamorfozę, że łoł  :th_0girl_dance:
Dokładnie tak! Mam sentyment do tej Mai z pierwszych odcinków, lubię tą dziewczynkę z warkoczykami, ale też świetnie się patrzyło jak się zmieniała z tej nieśmiałej dziewczynki w pewną siebie kobietę. I to też zasługa Laury - chociaż postać się zmieniała, ani przez moment nie zaczynała nudzić, nie była złym koniecznym na ekranie, a wręcz przeciwnie. Po prostu przyciągała  smilie_girl_301

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #80 dnia: Lipiec 13, 2012, 23:07:15 »
591
Janek i jego inwestycja w przyszłość klubu  smilie_girl_101
Miło z jego strony, że dał Majce i Pawłowi wolne :D I jak fajnie zasugerował, żeby uczyli się razem :D
Lubię tę ich wspólną naukę!  smilie_girl_124

Gosposia Chojnackich jest strasznie udana  smilie_girl_101 Taki strażnik  smilie_girl_101
'I proszę uważać, żeby ognia nie zaprószyć!'
'Cokolwiek by to miało znaczyć'  smilie_girl_101 smilie_girl_101

I kolacja  smilie_girl_321 Romantyczny nastrój, świece.
P: Napiłbym się kawy, ale boję się, że cyjanku mi nasypie.
M: A jak ja Ci zaparzę, to wypijesz?
P: Zaryzykuję.
I ten wzrok Majki, to spojrzenie, oczka wlepione w niego, jak w obrazek  smilie_girl_124

Przeuwielbiam ten moment, jak wchodzi na górę i widzi, że Paweł zasnął na kanapie. Siada tak niepewnie obok niego, zerkając cały czas. I się tak wtula  smilie_girl_159 No cudowne!  smilie_girl_301 I zasypia przy nim.  smilie_girl_124

A potem 'brutalne przebudzenie' - te ich speszone i przestraszone miny, na widok Ojca Majki. A ona tama wtulona w niego  smilie_girl_301

I ogólnie to strasznie mi się nie podoba podejście Chojackiego do Pawła. Traktuje go tak z góry... Jakby on był wszystkim, a Paweł niczym. Totalnie nie rozumiem takiego podejścia do drugiego człowieka. No alee... Taki miał charakter. Ciężki charakter.

A jeszcze co do spojrzeń i uśmiechów Janka - mnie się wydaje, że on po prostu od samego początku sugerował Pawłowi, że Majka jest dziewczyną dla niego :D Żeby zaczął działać... I o nią zawalczył :D

Czyli na dziś kończymy oglądanie, tak? :D
To ja pięknie dziękuję za miły i cudowny wieczór - w Waszym towarzystwie i ze scenkami Majkowo&Pawełkowymi nie mógłby być inny :D Dziękuję  smilie_girl_282

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #81 dnia: Lipiec 13, 2012, 23:18:05 »
To ja pięknie dziękuję za miły i cudowny wieczór - w Waszym towarzystwie i ze scenkami Majkowo&Pawełkowymi nie mógłby być inny :D Dziękuję  smilie_girl_282
Ja również dziękuję! Bardzo, bardzo! Wieczór spędzony z Laurkami, a do tego połączony ze scenkami M&P musi być udany! Innego wyjścia nie ma  ;D Dziękuję!  smilie_girl_046

I tak sobie myślimy, że przecież tradycji musi stać się za dość, więc muszą odbyć się i poprawiny. Proponujemy niedzielny wieczór, znowu koło 19:30. Zrobimy maraton cz.2. Zostało jeszcze wiele odcinków naprawdę wartych zobaczenia. Więc.. do zobaczenia w niedzielę!  smilie_girl_046

Offline Luśka

• Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole <3
« Odpowiedź #82 dnia: Lipiec 16, 2012, 17:26:14 »
Kochani bardzo przepraszam za tak długą nieobecność, postaram się teraz wszystko szybko nadrobić  :buzki:

Tak sobie czytałam wasze posty i nie mogłam nie obejrzeć tych odcinków  ;D
A skoro obejrzałam to i coś napiszę  :th_0girl_dance:

570 - w moich oczach Majka to dziewczyna dopiero co wkraczająca w dorosłość, skromna, trochę jakby zagubiona w 'wielkim świecie'. A przy tym wszystkim taka urocza, sympatyczna.  I tutaj doskonale widać, tak w porównaniu z ostatnimi odcinkami jak się zmieniła. Dorosła, spoważniała, nabrała pewności siebie.

I jeszcze Pawcio, który zasypany pytaniami, na które nie wie co powiedzieć ucieka na górę  :th_girl_haha:
W ogóle nie zapowiadało się, że z tego będzie przyjaźń, a już nie mówię o miłości.  :D

I jeszcze wspomnę o 584  ;)
Wesele, taniec na górze smilie_girl_321 Niepewne ruchy, nieśmiałe zbliżenia, gesty, nieśmiały dotyk, nieudana próba pocałunku...  smilie_girl_321
Od początku coś między nimi iskrzyło. Uwielbiam to! smilie_girl_301

I ta ich wspólna nauka, od zawsze świetnie im to wychodziło ;D Paweł jak zwykle próbował odwrócić uwagę Majki i choć na chwilę zmienić temat, żeby tylko się nie uczyć  :th_0girl_dance:

I bardzo przepraszam, że nie było mnie na maratoniku, tak wyjątkowym maratonie. Mimo to cieszę się bardzo, że seans się udał :-*
Może dałybyście się namówić na kolejny seans? Taki na poprawiny poprawin?  :D

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #83 dnia: Lipiec 19, 2012, 21:46:09 »
Kochani! Mam coś dla Was! Pięknego, cudownego..  smilie_girl_301
Coś mnie tknęło i w galerii Chorzowskiego Centrum Kultury znalazłam zdjęcia ze spektaklu "Motyle są wolne". Nigdzie indziej ich nie widziałam:

Po prostu nie mogę się na patrzeć! Jeeeej! Cudownie tak sobie powspominać...  smilie_girl_321
2 i 3 jest przeurocze! I do tego Laura jeszcze w długich włosach!  smilie_girl_301
I 1! Kinia, oświeć mnie - co to za moment?! ;> Jakoś.. wstyd się przyznać ale nie pamiętam.. W każdym bądź razie - mega!
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2012, 00:53:02 wysłana przez Gaba93 »

Offline Nataliaaa

• Nasze myśli mówią o nas wszystko. < 3 ? ? < 3
  • Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #84 dnia: Lipiec 20, 2012, 18:38:51 »
Kochane ! Zobaczcie co znalazlam na facebooku Hotelu 52

Uwielbiam uśmiech Laury  ma taki śliczny i szczery uśmiech . Jejć nie mogę się już doczekać szóstego sezonu Hotelu . A właśnie wiecie kiedy rusza 6 sezon Hotelu ?

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #85 dnia: Lipiec 21, 2012, 17:30:06 »
Ojej, ile nowych zdjęć  smilie_girl_149

Gabi, moooootyyyyylooooooooweeeeee  smilie_girl_231
Nadal ubolewam, że mnie tam nie było. A widząc takie cudne zdjęcia, to już tym bardziej  smilie_girl_301 Mogę sobie tylko wyobrazić, jak cudnie musiało być na żywo, skoro zdjęcia są takie boskie  smilie_girl_301 A Laurkowe, długie włosy są najpiękniejsze  smilie_girl_159 A mój sentyment do nich ogromny :D

Zdjęcie z Hotelu też jest super :D I ten uroczy uśmiech Laury  smilie_girl_159 Tzn. Natalii :D Niby byłam trochę za tym, żeby zakończyli już ten serial, jakoś ładnie... Ale z drugiej strony, widząc takie zdjęcie... To nie mogę się doczekać tych scen  smilie_girl_301 Może chociaż ta seria, pod względem Natalii i Artura będzie szczęśliwa? :D Oby!  smilie_girl_159

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #86 dnia: Lipiec 24, 2012, 10:07:58 »
Nowe, świetne zdjęcia (z Laurą w roli głównej!) na planie "Hotelu 52"

http://www.forumgwiazd.com.pl/oferty/1y2az3m7?AUTH=82dbd51a44e1b4b91c03495ca11d86b6

Nie wiem co jest ale, oferta wygasła :(

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Luśka

• Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole <3
« Odpowiedź #87 dnia: Lipiec 26, 2012, 17:56:22 »
O jeeeeeeeej!  smilie_girl_231
Mooooootylooooooweee!  smilie_girl_159
Cudne są! 1, 2, 3, 7... Boskie! I jeszcze L. w długich włosach  :wub: Patrząc na nie żałuję jeszcze bardziej, że nie mogło mnie tam być! Ale cóż, tak bywa. Motyle, Komedia i Dmuchawiec na razie mnie ominęły ale może coś innego uda się zobaczyć :D

A mam jeszcze dla Was kilka zdjęć z planu 6 sezonu Hotelu.  :th_0girl_dance:
Zdjęcia malutkie, ale są taki piękne, że musiałam się nimi podzielić  :D

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #88 dnia: Lipiec 26, 2012, 18:29:48 »
Motyle, Komedia i Dmuchawiec na razie mnie ominęły ale może coś innego uda się zobaczyć :D
'Komedia' i 'Dmuchawiec' pewnie też jeszcze może być przed Tobą  smilie_girl_356
Strona Teatru mówi, że 25, 26, 27 i 28 października grają 'Komedię'  smilie_girl_120

Karo - pojeeedźmyyyyy!

A zdjęcia są świeetne! Jak zwykle głównym tematem będą włosy, ale co tam. W takiej grzywce i kucyku Laurą naprawdę wygląda uroczo! Gdyby tylko nie te boki...

A ja mam jeszcze kilka. Co prawda jeszcze mniejsze i z napisem, ale.. prosze  ;D

Offline Nataliaaa

• Nasze myśli mówią o nas wszystko. < 3 ? ? < 3
  • Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #89 dnia: Lipiec 30, 2012, 15:20:36 »
Dziś na mieście niedaleko Hotelu Bristol realizowany był spot wizerunkowy z udziałem: Laury Samojłowicz, Krzyśka Kwiatkowskiego i... dwójki nowych aktorów. Już niebawem zobaczycie spot na antenie Polsatu!
źródło :  Facebook Hotelu 52
jak fajnie będzie zobaczyć Laurę i Krzyśka razem w spocie . Już sie nie mogę doczekać .
A ja mam też jeszcze kilka zdjęć :

Oj tak te boki za bardzo też  mi się nie podobają . Kurcze coraz bardziej tęskno mi do tych długich włosów za czasów Emki jak i za początku Hotelu .